Transport

Wij ondersteunen onze klanten in de transport sector met onze geavanceerde camerasystemen. Onze camera's bieden een scherp oog op cruciale zones zoals laaddocks en magazijnen, waar zowel inkomende als uitgaande vrachtstromen worden verwerkt.

Naast het vervoer per vrachtwagen bieden we ook ondersteuning aan goederentransport over het spoor. Met onze geavanceerde kentekenherkenningscamera's kunnen treinwagons snel en nauwkeurig worden geïdentificeerd. Deze technologie stelt ons in staat om een nauwlettend toezicht te houden op de inkomende en uitgaande goederenstromen via het spoor.

Door het gebruik van kentekenherkenning kunnen we essentiële informatie vastleggen over de treinwagons. Dit zorgt voor een verbeterde traceerbaarheid en beveiliging van goederen tijdens het transport.

Onze live monitoring stelt onze klanten in staat om real-time mee te kijken met de vracht. Dit biedt de mogelijkheid snel te reageren op veranderingen in de processen en afwijkingen te detecteren. Door direct in te grijpen bij afwijkende activiteiten kunnen potentiële risico's zoals diefstal, verlies of beschadiging van goederen effectief worden geminimaliseerd.

  • Panasonic Camera Systemen
  • Ajax Draadloze Alarm Systemen
  • JABLOTRON logo
  • ZyXEL Netwerk Apparatuur
  • Western Digital Geheugendragers