Heeft u niet voldoende kennis of tijd om een alarm- of video bewakingssysteem te monteren? Dan installeren wij dit graag voor u! Onze monteurs leveren een kant-en-klaar systeem bij u af, zodat u goed beveiligd bent rondom uw huis of bedrijfspand.

Wat zijn de voordelen van installatie?

Naast dat wij het systeem geheel installeren, ontvangt u een jaar extra garantie boven op de fabrieksgarantie. Hierdoor bent u twee jaar verzekerd van een storingsvrij systeem. Ook bieden wij de mogelijkheid om de alarminstallatie te voorzien van erkend kwaliteitsdocument.

Waarom zou ik kiezen voor een gecertificeerd bedrijf?

Wij staan garant voor een veilig systeem en zorgen er voor dat de software altijd up-to-date blijft. Daarnaast monteren wij veiligheidsapparatuur op de juiste manier, zodat u, indien nodig, aanspraak kan doen op uw inboedelverzekering. Bij ons weet u zeker dat u het juiste advies hebt gekregen door een gecertificeerde veiligheidsdeskundige.

TeamViewer

Wilt u een systeem installeren en bent u op zoek naar hulp? Met TeamViewer kan een van onze monteurs tijdelijk de computer vanaf afstand bedienen. Klik hier voor de prijzen van TeamViewer.

Zelf installeren

Indien u graag het systeem zelf wilt installeren, dan kunt u de keuze maken om de montage geheel zelf doen. Wij zorgen er voor dat de apparatuur wordt voorgeprogrammeerd en dat u deze alleen zelf op dient te hangen (indien aangevraagd). Wanneer u er voor kiest om zelf het systeem te installeren dan dient u alleen zelf de kabels aan te leggen.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem contact met ons op via het telefoonnummer: 010 208 8677 en wij staan u graag te woord. Of gebruik hier ons contact formulier.