VEB-gecertificeerd

Surveillance Support is trots om VEB-gecertificeerd te zijn, een erkenning die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de beveiligingsbranche. Het VEB-keurmerk (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) wordt alleen toegekend aan bedrijven die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en beveiliging.

1. Kwaliteit en Betrouwbaarheid

VEB- en BORG-certificeringen worden alleen toegekend aan beveiligingsbedrijven die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Dit betekent dat wij werken volgens de hoogste normen en gebruik maken van de meest geavanceerde technieken en technologieën. U kunt erop vertrouwen dat uw beveiliging bij Surveillance Support in goede handen is.

2. Deskundigheid en Professionaliteit

Onze certificeringen zijn een bewijs van onze bewezen expertise en uitgebreide ervaring in de beveiligingssector. Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, waardoor wij de best mogelijke oplossingen kunnen bieden voor uw specifieke beveiligingsbehoeften.

3. Regelmatige Controle en Audits

Om onze certificeringen te behouden, ondergaan wij regelmatige controles en audits. Dit zorgt ervoor dat wij voortdurend voldoen aan de gestelde eisen en blijven verbeteren waar mogelijk. Het is een garantie dat de kwaliteit en veiligheid van onze diensten consistent hoog blijven.

4. Verzekeringseisen en Risicovermindering

Veel verzekeringsmaatschappijen eisen dat beveiligingssystemen geïnstalleerd en onderhouden worden door VEB- of BORG-gecertificeerde bedrijven. Dit kan niet alleen helpen om aan verzekeringseisen te voldoen, maar ook om premies te verlagen en risico’s te minimaliseren.

 

  • Panasonic Camera Systemen
  • Ajax Draadloze Alarm Systemen
  • JABLOTRON logo
  • ZyXEL Netwerk Apparatuur
  • Western Digital Geheugendragers