Wie zijn wij?

Al meer dan 8 jaar installeren wij camerasystemen en alarmsystemen bij onze klanten. Niet alleen onze kennis en ervaring maken ons een uitstekende partner om samen mee te werken, maar ook zeker door onze transparante werkwijze en heldere prijsafspraken.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van installatie en servicemonteurs zodat uw systemen optimaal geïnstalleerd en onderhouden worden. Voor zowel particulieren alsmede de zakelijke markt levert Surveillance Support elke oplossing op het gebied van elektronische beveiliging. Door iedere dag onze kennis te verruimen en op de hoogte te blijven van de nieuwe hardware en software komen wij altijd met een oplossing.
Daarnaast zorgt onze persoonlijke aanpak er voor dat er veel ruimte is voor specifiek advies. Als installatiebedrijf willen wij bij onze klanten niet alleen het juiste advies geven, maar ook ondersteunen bij alle serviceverzoeken en onderhoudsvraagstukken. Onze monteurs zijn vast bij ons in dienst en beschikken over de certificeringen om beveiligingssystemen correct aan te leggen en te onderhouden.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Bent u op zoek naar advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (+31) 10 208 86 77 of maak gebruik van ons contactformulier.

  • Panasonic Camera Systemen
  • Ajax Draadloze Alarm Systemen
  • JABLOTRON logo
  • ZyXEL Netwerk Apparatuur
  • Western Digital Geheugendragers