Alarmsysteem bedienen

Alarmsystemen

Installatie van een alarmsysteem

Heeft u interesse in een compleet alarmsysteem inclusief installatie voor uw bedrijf of woning? Surveillance Support is de specialist in het beveiligen van uw bedrijfspand of woning en biedt verscheidende opties aan. Zo kunt u kiezen uit een alarmsysteem met meldkamer of camerasysteem.

Door voor Surveillance Support te kiezen hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze monteurs staan altijd tot uw beschikking en steunen u ook bij storingen. Kortom: wij regelen alles, van installatie tot onderhoud.

Wat is een alarmsysteem?

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat een alarm geeft wanneer een ongewenste bezoeker uw onderneming of woning betreedt. Het systeem wordt geactiveerd wanneer een ruit wordt ingeslagen of wanneer een bewegingsmelder een persoon detecteert. In zulke situaties geeft het alarmsysteem een hard geluid, eventueel in combinatie met lichtflitsen.

Het signaal kan automatisch naar een meldkamer worden gestuurd, waardoor beveiligers worden ingelicht over de indringer. Vervolgens kan de alarmcentrale actie ondernemen door poolshoogte te nemen of de politie in te schakelen.

Kies voor een gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Wij zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf voor het installeren en onderhouden van alarmsystemen. Zo beschikken wij over een VEB certificaat, en zijn onze monteurs gediplomeerd. Onze monteurs houden zich aan de voorschriften voor het installeren van producten, zodat uw pand optimaal beveiligd is.

Met behulp van onze certificeringen kunnen onze monteurs elk pand beveiligen, ook gebouwen met het hoogste beveiligingsrisico. Daarnaast kunt u met onze certificeringen, indien nodig, aanspraak te doen op uw inboedelverzekering voor zowel woningen als bedrijfspanden. Wij geven graag advies over verzekeringen en beveiliging.

Keuze uit vele beveiligingsopties

Wij kunnen een nieuw alarmsysteem installeren, maar ook uw alarmsysteem uitbreiden of een bestaand alarmsysteem overnemen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende opties:

- Een alarmsysteem met of zonder meldkamer.
- Een alarmsysteem met een sirene of een stil alarm.
- Een alarmsysteem met een aangesloten camerasysteem.
- Een alarmsysteem met toegangscontrole systeem.
- Een alarmsysteem met een brandmeldinstallatie.

Natuurlijk kunt u bij een alarmsysteem ook deze opties combineren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Uw partner in beveiliging

Surveillance Support staat garant voor een betrouwbaar alarmsysteem. Zo krijgt u met een alarmsysteem bij ons altijd een veilig gevoel. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om ongewenste personen buiten te houden en helpen u graag bij het installeren en onderhouden van een gecertificeerd alarmsysteem.

Met onze beveiligingsoplossingen en producten creëren wij een veiligere omgeving en hebben wij overal een oplossing voor. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor een alarmsysteem met of zonder de bovenstaande opties of neem contact met ons op via ons telefoonnummer.

Adviesgesprek aanvragen