Alarm Systemen

Beveilig uw onderneming of woning bij inbraak, brand of andere calamiteiten. Een alarmsysteem aanleggen door een erkend alarmsysteem installateur, is het beste afschrikmiddel voor potentiële daders. Een alarmsysteem installateur kan uw bedrijfspand of woning effectief beveiligen tegen inbraak en andere gevaren.

Alarm Systeem
Surveillance Support kan meerdere beveiligingsopties leveren en aanleggen en is daarmee dé specialist in het beveiligen van uw onderneming of woning. Onze monteurs staan altijd voor u klaar en steunen u ook bij storingen.

Kortom, wij regelen alles: van installatie tot onderhoud.

Wat is een alarmsysteem?

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat een alarm geeft wanneer een ongewenste bezoeker uw bedrijfspand of woning betreedt.

Een alarmsysteem wordt geactiveerd wanneer een ruit wordt ingeslagen, een deur wordt geforceerd of wanneer een bewegingsmelder een persoon detecteert. In zulke situaties geeft het alarmsysteem een hard geluid (zoals een sirene), eventueel in combinatie met lichtflitsen.

Ook kan een alarmsysteem waarschuwen voor andere calamiteiten zoals  brand door brand- en/of rookmelders te gebruiken.

Een alarmsysteem in combinatie met doormelding naar een meldkamer beschikt over extra beveiliging, maar een alarmsysteem kan ook aangelegd worden zonder meldkamer.

Alarmsysteem met meldkamer

In Nederland kan een alarmsysteem met meldkamer alleen in verbinding staan met een particuliere meldkamer. Een alarmsysteem met meldkamer mag namelijk niet direct in verbinding staan met de politie. 

Particuliere meldkamers zijn tussenpersonen tussen een alarmsysteem met meldkamer en de politie en/of brandweer. 

Wanneer een melding binnenkomt van een alarmsysteem met meldkamer, komt deze automatisch eerst binnen bij een particuliere meldkamer. De centralist zal eerst contact proberen te leggen met de eigenaar of beheerders van het pand. Als dit niet lukt, worden de beveiligers ingelicht en zo nodig de politie en/of brandweer gebeld.

Kies altijd voor een gecertificeerd installateur

Surveillance Support is een gecertificeerd bedrijf voor de aanleg, installatie en het onderhoud van alarmsystemen. Als alarmsysteem installateur beschikken wij over een certificaat van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) en onze monteurs beschikken over alle diploma’s en certificaten.

Onze monteurs houden zich bij het aanleggen van een alarmsysteem aan alle geldende voorschriften zodat uw  bedrijfspand of woning optimaal beveiligd is.

De diploma’s en certificaten van onze monteurs en de certificering van ons bedrijf gelden voor alarmsystemen op alle niveaus, van het laagste tot het hoogste beveiligingsrisico. Dit betekent dat onze monteurs in elk pand een alarmsysteem kunnen aanleggen.

Daarnaast krijgt u met onze certificeringen bij sommige verzekeringen korting op de premie van uw inboedelverzekering.

Keuze tussen een bedraad en draadloos alarmsysteem

Als alarmsysteem installateur kunnen wij zowel een bedraad als draadloos alarmsysteem aanleggen.

Een bedraad alarmsysteem heeft een stabiele verbinding en wordt daarom vaak bij bedrijfspanden gebruikt.

Een draadloos alarmsysteem heeft geen bedrading nodig. Hak- en breekwerk is daarbij dus niet nodig. Daarom wordt een draadloos alarmsysteem vaak voor een woning geadviseerd. 

Nadelen van een draadloos alarmsysteem zijn dat de verbinding soms weg valt en dat batterijen periodiek vervangen moeten worden.

Er zijn ook combinaties mogelijk tussen een bedraad en een draadloos alarmsysteem. Dit heeft als voordeel dat per ruimte bepaald kan worden of een bedraad of draadloos alarmsysteem gewenst is. Wij adviseren u hierover graag.

Keuze uit vele beveiligingsopties

Surveillance Support kan een nieuw alarmsysteem aanleggen, maar ook een bestaand alarmsysteem uitbreiden of overnemen.

Ook kunt u een alarmsysteem combineren met onze andere diensten en/of producten. Zo heeft u bij een alarmsysteem keuze uit verschillende beveiligingsopties:

- de keuze tussen een bedraad of draadloos alarmsysteem (of een combinatie hiervan);
- de keuze voor een alarmsysteem met of zonder meldkamer.

Alarmsysteem aanleggen door een erkende installateur van alarmsystemen

Surveillance Support staat garant voor het aanleggen van een betrouwbaar alarmsysteem en neemt u graag de zorg daarvoor uit handen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om ongewenste personen buiten te houden en helpen u met de aanleg en het onderhoud van een gecertificeerd alarmsysteem. Met onze beveiligingsoplossingen en producten creëren wij een veilige omgeving.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor advies over een alarmsysteem. Indien u vragen heeft over alarmsystemen kunt u telefonisch contact met ons opnemen (telefoonnummer 010 - 208 8677) of het contactformulier invullen.

  • Panasonic Camera Systemen
  • Ajax Draadloze Alarm Systemen
  • JABLOTRON logo
  • ZyXEL Netwerk Apparatuur
  • Western Digital Geheugendragers