Camera Systemen

Een compleet camerasysteem inclusief installatie voor uw bedrijfspand of woning beschermt u en uw eigendommen. Bij Surveillance Support profiteert u van de beste service. Surveillance Support staat garant voor een camerasysteem dat aan alle kwaliteitseisen voldoet. Wij hebben een ruime keuze uit beveiligingsopties en camerasystemen. Ook na installatie staan onze medewerkers voor u klaar: wij verzorgen graag het onderhoud voor u en indien een storing optreedt, verhelpen wij deze voor u.

Camerabeelden

Surveillance Support adviseert u graag over het opslaan van uw camerabeelden. Er kan gekozen worden voor het opslaan van lokale camerabeelden op een recorder. Hier kunt u de camerabeelden terugkijken op een door ons geleverd besturingssysteem.

Indien u graag ook de camerabeelden op afstand wilt bekijken, via het internet, installeren onze monteurs IP-beveiligingscamera’s die aangesloten zijn op een beveiligd netwerk. Hiermee kunt u camerabeelden altijd en overal bekijken via een app op uw laptop, tablet of telefoon. Zo heeft u altijd toezicht op uw bedrijfspand of woning.

Buitencamera

Surveillance Support biedt voor elke situatie waarbij het gaat om het beveiligen van uw bedrijfspand of woning een oplossing. Buitencamera's zijn hiervoor onmisbaar.

Met buitencamera's schrikt u inbrekers af nog voordat ze een gebouw proberen binnen te dringen en verkleint u het aantal pogingen tot inbraak. 

Mocht toch een poging tot inbraak worden gedaan, dan legt een buitencamera dit vast in HD-beeldkwaliteit. Een buitencamera beschikt altijd over een waterdichte behuizing en zijn daardoor beschermd tegen alle weersinvloeden.

Gespecialiseerd in gebouwen beveiliging

Surveillance Support is gecertificeerd in het installeren en onderhouden van een camerasysteem. Daarnaast zijn wij een door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) erkend bedrijf. Dit certificaat stelt hoge eisen aan de bekwaamheid en betrouwbaarheid van onze monteurs.

Dit betekent dat alle camerasystemen die wij installeren en onderhouden aan alle kwaliteitseisen voor gebouwen beveiliging voldoen. De juiste installatie van een camerasysteem heeft voor ons top prioriteit.

Met onze gecertificeerde camerasystemen krijgt u bij sommige verzekeringen korting op de premie van uw verzekering.

Compleet camerasysteem

Een camerasysteem kan worden uitgebreid met verschillende onderdelen waardoor uw  bedrijfspand of woning nog beter beveiligd is. Surveillance Support biedt een ruime keuze aan opties aan:

- onderhoudsservice: periodieke onderhoudsbeurten en updates;
- camerabeelden bekijken: online (via internet) of  door middel van een lokale recorder;
- buitencamera’s voor de beste gebouwen beveiliging.

Ook de andere diensten van Surveillance Support kunnen gebruikt worden in combinatie met ons camerasysteem:

- bezoekersteller: het registeren van het aantal bezoekers, looproutes etc. met behulp van een camera;
- beeldscherm bij de ingang: het tonen van camerabeelden door middel van een monitor dat ongewenste bezoekers afschrikt;
- extra beveiligingsopties zoals het koppelen van een alarmsysteem aan een camerasysteem zodat bijvoorbeeld een meldkamer live mee kan kijken op de beveiligingscamera’s;
- netwerkbeheer van een camerasysteem: het beheren van een camerasysteem.

Camerasysteem en gebouwen beveiliging

Surveillance Support is een betrouwbare partner die een compleet camerasysteem kan realiseren, inclusief installatie, onderhoud en service. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over gebouwen beveiliging en het opslaan van uw camerabeelden. Met onze certificeringen bent u er van verzekerd dat de producten juist worden geïnstalleerd en dat deze aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor advies voor de aanleg van een camerasysteem. Indien u vragen heeft over camerasystemen  kunt u telefonisch contact met ons opnemen (telefoonnummer 010 - 208 8677) of het contactformulier in vullen.

  • Panasonic Camera Systemen
  • Ajax Draadloze Alarm Systemen
  • JABLOTRON logo
  • ZyXEL Netwerk Apparatuur
  • Western Digital Geheugendragers