Netwerk

Alle elektronische apparaten binnen een onderneming communiceren met elkaar via een netwerk. Netwerkbeheer is van essentieel belang om deze digitale communicatie optimaal te laten verlopen en vormt de basis voor een goed ICT-netwerk.

De netwerkbeheerders van Surveillance Support beschikken over de kennis om een snel en betrouwbaar bedrijfsnetwerk aan te leggen en te onderhouden.

Netwerkbeheer uitbesteden

Surveillance Support besteedt bij netwerkbeheer veel aandacht aan de kwaliteit en structuur van het netwerk. Doordat alleen gecertificeerde hard- en software wordt gebruikt, worden storingen tot een minimum beperkt. Door slimme netwerkschema’s in te zetten, verliest het netwerk geen snelheid.

Onze ervaren netwerkbeheerders zijn al jarenlang bij Surveillance Support in dienst en kunnen uw gehele bedrijfsnetwerk verzorgen. U krijgt één van onze ITC-experts als vast aanspreekpunt voor al uw netwerkvragen. Natuurlijk bewaakt onze expert ook updates, patches en de netwerkbelasting zodat uw werknemers ongestoord kunnen doorwerken.

Kortom, netwerkbeheer uitbesteden aan Surveillance Support ontzorgt u compleet.

Zakelijke wifi oplossingen voor bedrijven

Altijd online zijn is tegenwoordig een basisbehoefte voor iedereen. Dit geldt ook voor wifi op kantoor. Ondernemingen willen hun werknemers en bezoekers graag wifi op kantoor aanbieden. Voor een goede verbinding is voldoende bandbreedte en capaciteit op het netwerk een vereiste. Dit zorgt voor een stabiele verbinding, hoge snelheid en een groot internetbereik.

Surveillance Support kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor zakelijke wifi netwerk. Of het nu gaat om twee medewerkers of een grote onderneming met 10.000 medewerkers verspreid over meerdere kantoren, voor Surveillance Support is geen klus te klein of te groot.

Netwerkbeheer uitbreiden

Het kan zo zijn dat uw huidige netwerk niet kan meegroeien met uw onderneming en/of bestaande componenten niet goed meer op elkaar zijn afgestemd.

Door gebruik van netwerkoplossingen en hardware van Surveillance Support zijn werknemers altijd verzekerd van maximale gebruiksvriendelijkheid.

Ook regelt Surveillance Support het netwerkbeheer van bestaande ICT-structuren en wordt ervoor gezorgd dat oude en nieuwe apparaten naadloos samenwerken.

Beveiliging wifi voor bedrijven

Het grootste gevaar voor een bedrijf is onveilig wifi op kantoor. Met onjuist netwerkbeheer kunnen bedrijfsinformatie en klant- en personeelsgegevens in verkeerde handen vallen.

Gelukkig kennen onze netwerkbeheerders de gevaren van het internet zijn zij er om uw netwerk optimaal te beveiligen.

De zakelijke wifi oplossingen van Surveillance Support kennen een hoge mate van beveiliging, waarmee uw wifi netwerk veilig is voor haar gebruikers.

Camerasysteem en netwerkbeheer

Bij het uitbesteden van uw netwerkbeheer kan uw camerasysteem hier onderdeel van uitmaken. Beveiligingscamera's kunnen in verbinding staan met het internet. Surveillance Support regelt beveiligingscamera’s met beeldopslag op het internet.

Ook zorgt Surveillance Support ervoor dat u eenvoudig toegang heeft tot al uw camerabeelden en dat u deze overal online kunt bekijken.

De camerasystemen van Surveillance Support kunnen zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden, waardoor u altijd zicht heeft op wat er in en rond uw bedrijf gebeurt.

Netwerkbeheer voor uw bedrijf

Surveillance Support adviseert u graag over uw netwerkbeheer. Onze netwerkbeheerders beschikken over de kennis om snel en betrouwbaar bedrijfsnetwerk aan te leggen. Met onze zakelijke wifi oplossingen kunnen we wifi aanleggen in en bij elk soort onderneming.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor het uitbesteden van uw netwerkbeheer en wij nemen u de zorg daarvoor graag uit handen.

Indien u vragen heeft over netwerkbeheer kunt u telefonisch contact met ons opnemen (telefoonnummer 010 - 208 8677) of het contactformulier invullen.

  • Panasonic Camera Systemen
  • Ajax Draadloze Alarm Systemen
  • JABLOTRON logo
  • ZyXEL Netwerk Apparatuur
  • Western Digital Geheugendragers