Toegangs Controle Systeem

 

Met een toegangs controle systeem wordt de toegang tot een gebouw elektronisch beveiligd. Dit gebeurt met behulp van elektronische sleutels en lezers, gezichtsherkenning en/of het scannen van vingerafdrukken, maar ook met een toegangscontrole deur. En kan worden bepaald welke personen wanneer toegang hebben tot uw bedrijf.

Surveillance Support beschikt over de kennis van diverse toegangs controle systemen om de toegang tot gebouwen te controleren en beheren.

Onze deskundigen denken graag met u mee over de veiligheid van uw pand en vertalen uw specifieke bedrijfssituatie naar een juiste beveiliging met een toegangs controle systeem.

Elektronisch toegangs controle systeem

Een elektronisch toegangs controle systeem biedt u de mogelijkheid om toegang te beheersen door een blijvende controle. Persoonsautorisaties kunnen worden aangepast, waardoor de toegang tot het bedrijfspand of specifieke ruimten binnen het bedrijfspand kunnen worden verleend of beperkt.

Met een toegangs controle systeem heeft u continu zicht op activiteiten en verkeer binnen uw bedrijfspand en kunt u deze per deur bekijken. Bij verlies van kaart, druppel of tag kan deze direct geblokkeerd worden en hoeven geen sloten te worden vervangen.

Door het gebruiken van een elektronisch toegangs controle systeem zorgt u voor een hoge mate van beveiliging en veiligheid van medewerkers en eigendommen.

Toegangscontrole deur

Met een toegangscontrole deur kunt u de toegang tot uw bedrijf of gebouw eenvoudig controleren en beheren. Deze manier van toegangscontrole, in combinatie met een intercom- of camerasysteem, is ideaal wanneer u op afstand een deur wilt openen.

Daarnaast kan een toegangscontrole deur dienen als elektronisch deurslot voor een toegangs controle systeem. Zo kan een elektronisch deurslot geopend worden met behulp van een codeslot, kaartlezer of door middel van gezichts- en/of vingerafdruk controle. Medewerkers kunnen zo toegang krijgen tot specifieke ruimtes met behulp van een toegangscode, pasje, druppel of RFID-tag.

Een veilig toegangs Controle Systeem

Surveillance Support adviseert u graag over de mogelijkheden om ongewenste personen buiten te houden. Voor elke situatie hebben wij een oplossing die bij u past. Een toegangs controle systeem met een toegangscontrole deur kent meerdere voordelen. Zo heeft u altijd controle over personen die in uw pand betreden en kunt u de activiteiten per deur inzien.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor een toegangs controle systeem en onze deskundige medewerkers geven u graag advies op locatie.

Indien u vragen heeft over een toegangs controle systeem kunt u telefonisch contact met ons opnemen (telefoonnummer 010-208 8677) of het contactformulier invullen.

  • Panasonic Camera Systemen
  • Ajax Draadloze Alarm Systemen
  • JABLOTRON logo
  • ZyXEL Netwerk Apparatuur
  • Western Digital Geheugendragers