Narrowcasting Systeem

Een narrowcasting systeem wordt gebruikt om doelgericht berichten en informatie te laten zien  op verschillende soorten schermen (bijvoorbeeld tv-schermen, LED-panelen, informatiezuilen). Zo kan een narrowcasting systeem breed ingezet worden om op een moderne manier te communiceren. Ondernemingen kunnen met behulp van digital signage software klanten informeren of personeel op de hoogte houden door berichten of (korte) filmpjes te tonen.

Ons narrowcasting systeem

Surveillance Support levert een narrowcasting systeem compleet met schermen, randapparatuur en onze eigen ingebouwde digital signage software, Grep-Cat. Voor ons narrowcasting systeem betaalt u maandelijks een vast bedrag per aangesloten informatiescherm. Daarnaast wordt eenmalig een startbedrag voor elk nieuw aangesloten scherm in rekening gebracht. Kortom, Surveillance Support ontzorgt u compleet met de installatie van ons digital signage systeem in uw onderneming.

Browsed-based narrowcasting systeem

Onze digitale signage software, Grep-Cat, beschikt over een browsed based oplossing, die helemaal in de cloud staat. Hierdoor is ons narrowcasting systeem overal te gebruiken. Gebruikers kunnen op elke browser inloggen met hun gebruiksnaam en wachtwoord. Hiermee hebben gebruikers toegang tot het gehele systeem en de daarin geïmporteerde mediabibliotheek. Binnen de mediabibliotheek kunnen de gebruikers berichten op beeldschermen beheren, plannen, uitzenden en structureren.

Gebruiksvriendelijkheid narrowcasting systeem

Ons digital signage software is zo ontworpen dat gebruikers er goed mee uit de voeten kunnen. In de mediabibliotheek kunnen zowel afbeeldingen, filmpjes (‘drag-and-drop’) als URLs worden opgenomen, zodat gebruikers makkelijk een bericht ontwerpen en inplannen.

Altijd online met ons digital signage software

Grep-Cat kan met gemak grote bestanden afspelen en uitzenden. HD-video’s en streams zijn voor onze digital signage software geen enkel probleem. Om de beelden continu uit te zenden maakt Grep-Cat gebruik van het MQTT-protocol. Dit protocol vertelt het systeem om de bestanden plaatselijk op te slaan en ook uit te zenden wanneer het internet vertraagd is of wegvalt. Wanneer de verbinding met Grep-Cat weer herstelt, worden alle berichten automatisch bijgewerkt.

Grep-Cat combineren met andere systemen

Grep-Cat kan gecombineerd worden met een camera- of een alarmsysteem. In combinatie met een camerasysteem kan Grep-Cat camerabeelden tonen bij een ingang of de receptie en beveiliging. Hierdoor hebben alle medewerkers een goed overzicht over alle activiteiten binnen een bedrijfspand. Daarnaast kan Grep-Cat aangesloten worden op een alarmsysteem en automatisch berichten tonen bij inbraak of brand.

Vrijblijvende demo Grep-Cat

De mogelijkheden die Grep-Cat op het gebied van narrowcasting biedt, zijn eindeloos. Onze digital sigange software is een uitstekende tool die informatie uitstekend weergeeft. Door de gebruiksvriendelijkheid van Grep-Cat kan elke gebruiker makkelijk berichten aanmaken en beheren.

Uiteraard is het mogelijk een demonstratie van het systeem, bij Surveillance Support dan wel bij u op locatie, af te spreken.

Indien u vragen heeft over ons narrowcasting systeem kunt u telefonisch contact met ons opnemen (telefoonnummer 010 - 208 8677) of het contactformulier invullen.

  • Panasonic Camera Systemen
  • Ajax Draadloze Alarm Systemen
  • JABLOTRON logo
  • ZyXEL Netwerk Apparatuur
  • Western Digital Geheugendragers