Narrowcasting systeem

Heeft u interesse in een compleet narrowcasting systeem inclusief beeldschermen en hardware? Dan bent u bij Surveillance Support aan het juiste adres. Wij beschikken over een veelzijdig narrowcasting systeem: Grep-Cat.

Voor Grep-Cat betaalt u maandelijks een vast bedrag per aangesloten beeldscherm en rekenen wij eenmalig een startbedrag voor elk nieuw aangesloten beeldscherm. Wij verzorgen voor u de software en installeren de beeldschermen in uw bedrijf, winkel, school, restaurant, wachtkamer of waar dan ook.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is het selectief uitzenden van berichten op informatieschermen zoals tv schermen, LED-panelen en informatie zuilen. Een narrowcasting systeem kan breed ingezet worden om op een moderne manier met uw publiek te communiceren. 

Zo wordt narrowcasting gebruikt om informatie te presenteren en klanten en / of personeel te informeren. Binnen een narrowcasting systeem kunnen gebruikers berichten op beeldschermen beheren, uitzenden, plannen en structureren. Het tijdstip van een uitzending kan worden bepaald door   berichten in een agenda te zetten.

Toepassingen van narrowcasting

Narrowcasting wordt tegenwoordig overal toegepast. Of dit nu met een commerciële insteek is of niet. Bedrijven en instellingen zoals tandartsen, warenhuizen, winkelcentra, universiteiten, hotels en tankstations maken al gebruik van narrowcasting op informatieschermen. Commerciële bedrijven gebruiken narrowcasting op informatieschermen om klanten op de hoogte te brengen van hun producten en/of diensten. 

Niet commerciële instellingen daarentegen richten zich meer op het overdragen van informatie. Ziekenhuizen bijvoorbeeld zenden berichten uit om patiënten te informeren over wachttijden of behandelingen. Ook wordt narrowcasting intern ingezet door werkgevers. Werkgevers houden met behulp van berichten en bedrijfsnieuws medewerkers op de hoogte.

Gebruiksvriendelijke narrowcasting software

Grep-Cat is ontworpen voor gebruikers die op een eenvoudige wijze een digitaal bericht willen realiseren. Met bestaande tools zoals URLS, video’s en afbeeldingen kunnen gebruikers makkelijk een bericht ontwerpen. Met de drag-en-drop methode kunnen zij bestanden makkelijk toevoegen en verwijderen. Bestanden en ontwerpen die worden toegevoegd door de gebruikers worden automatisch opgeslagen in de cloud.

De cloud van Grep-Cat bestaat uit een media bibliotheek waar gebruikers gemakkelijk toegang tot hebben. Gebruikers dienen via een browser in te loggen met een gebruiksnaam en wachtwoord om de media bibliotheek in te zien. Naast het inzien van de media bibliotheek kunnen zij ook de bestanden en berichten beheren via de browser.

Altijd online met Grep-Cat

Grep-Cat kan gemakkelijk grote  bestanden afspelen en uitzenden. Zo vormen bestanden zoals HD-video’s en / of streams geen enkel probleem. De software van Grep-Cat maakt gebruik van het MQTT protocol. Dit protocol vertelt het systeem om de bestanden plaatselijk op te slaan en uit te zenden. 

Het MQTT protocol komt van pas wanneer het internet vertraagd of wanneer de verbinding helemaal wegvalt. Mocht Grep-Cat weer verbinding met het internet maken dan worden alle berichten automatisch bijgewerkt met de laatste updates.

Combineer narrowcasting met een alarmsysteem

Grep-Cat kan ook gecombineerd worden met een camera- of alarmsysteem, om zo de veiligheid te verhogen. Door Grep-Cat aan te sluiten aan een camerasysteem kunnen camerabeelden worden getoond bij een ingang om zo ongewenste personen af te schrikken. Ook kunnen camerabeelden worden gebruikt in een bedrijfsomgeving. 

Hier kunt u denken aan camerabeelden op tv-schermen die worden uitgezonden in een kantoor of in een logistieke ruimte. Hierdoor hebben alle medewerkers een goed overzicht over alle activiteiten binnen een bedrijf. Daarnaast kan Grep-Cat aangesloten worden op een alarmsysteem en automatisch berichten tonen bij inbraak of brand. Zo kan Grep-Cat bij een brand bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde nooduitgangen tonen en personen in veiligheid brengen.

Ontdek Grep-Cat

De mogelijkheden die Grep-Cat biedt op het gebied van narrowcasting zijn eindeloos. Ons narrowcasting systeem is een uitstekende tool die informatie uitstekend kan weergeven. Bent u net als ons enthousiast geworden over Grep-Cat? Neem dan contact met ons op en wij demonstreren het graag voor u. Heeft u een speciaal verzoek of vragen? Dan helpen wij u graag.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen