Zakelijk

Als ondernemer wilt u graag dat klanten, medewerkers en eigendommen veilig zijn. Wij analyseren graag voor u de situatie, denken met u mee en geven u graag vrijblijvend advies op het gebied van camerabewaking, alarmsystemen, brandpreventie, netwerk systemen of toegangscontrole systemen.

Als het om beveiligen en veiligheid gaat, is Surveillance Support van alle markten thuis. Wij inventariseren wat het risico van inbraak of brand kan zijn op het gebied van materiële schade, maar ook gevolgschade. Wij bieden altijd een oplossing die naadloos past bij uw specifieke situatie, wensen en niet te vergeten: uw budget.

Als erkend bedrijf hebben wij de nieuwste technieken en de juiste mensen. Wij helpen u graag met het opzetten van een plan van aanpak voor het beveiligen van uw bedrijf of het aanleggen van een internet systeem. 

Onze klanten

Onze klanten zijn vrij divers, maar hebben altijd te maken met een dagelijkse stroom aan goederen en/of personen. Goed doordachte beveiliging en advies op maat is van groot belang in zulke situaties. Wij hebben een persoonlijke aanpak en komen altijd met een oplossing.

Door onze aanpak zijn wij actief in meerdere branches. Zo beveiligen wij met onze systemen winkelcentra, openbare gebouwen, distributie centra en industrie terreinen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven met een verhoogd risico. Dit zijn casino’s, speelhallen en waardetransporten, waarbij de veiligheid van mensen, geld- en waardetransport centraal staan. 

Benieuwd naar onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via het nummer 010 208 86 of gebruik ons contact formulier hier voor vrijblijvend advies. 

  • Panasonic Camera Systemen
  • Ajax Draadloze Alarm Systemen
  • JABLOTRON logo
  • ZyXEL Netwerk Apparatuur
  • Western Digital Geheugendragers