Toegangscontrole Systeem

Heeft u interesse in een compleet systeem voor toegangscontrole inclusief installatie voor uw bedrijf of instelling? Wij beschikken over de kennis om de toegang tot gebouwen te controleren en beheren. Met toegangscontrole wordt de toegang tot een gebouw elektronisch beveiligd. 

Dit gebeurt met behulp van elektronische sleutels en lezers, maar ook door gezichtsherkenning en/of het scannen van vingerafdrukken. Zo kan worden bepaald welke personen toegang hebben tot uw bedrijf en wanneer. Onze deskundigen denken graag met u mee over de veiligheid van uw pand en vertalen uw specifieke bedrijfssituatie naar een juiste beveiliging.

Elektronische toegangscontrole

Een elektronische toegangscontrole biedt u de mogelijkheid om toegang te beheersen door een blijvende controle. Persoon autorisaties kunnen worden aangepast, waardoor de toegang kan worden verleend of afgenomen. Met elektronische toegangscontrole heeft u continu zicht op activiteiten en verkeer binnen uw bedrijf en kan u deze per deur bekijken. 

Bij kaartverlies kan men snel de kaart blokkeren om zo de veiligheid te waarborgen en hoeven er geen sloten vervangen te worden. Door elektronische toegangscontrole in te zetten zorgt u voor een hogere mate van beveiliging en veiligheid van medewerkers en eigendommen.

Elektrische deuropener

Met een elektrische deuropener kunt u de toegang tot uw bedrijf of gebouw eenvoudig controleren en beheren. Deze manier van toegangscontrole is ideaal wanneer u op afstand een deur open wilt maken in combinatie met een intercom- of camerasysteem.

Daarnaast kan een elektrische deuropener dienen als elektronisch deurslot voor toegangscontrole. Zo kan een elektronisch deurslot geopend worden met behulp van een codeslot, kaartlezer of door middel van gezichts- en vingerafdruk controle. Medewerkers kunnen zo toegang krijgen met behulp van een toegangscode, pasje, druppel of RFID tag.

Veilige toegangscontrole

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om ongewenste personen buiten te houden. Voor elke situatie hebben wij een oplossing die bij u past. Toegangscontrole kent meerdere voordelen. Zo heeft u altijd controle over personen die in uw pand betreden en kunt u de activiteiten per deur zien.

Met onze veiligheidsoplossingen en producten creëren wij een veiligere omgeving. Wilt u meer weten over onze diensten voor een toegangscontrole systeem? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen vrijblijvend bij u langs en bespreken met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u vragen heeft.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen