Wij beveiligen uw woning of bedrijfspand

Wij van Surveillance Support vinden het belangrijk dat u het juiste alarm systeem heeft om uw woning of bedrijfspand te beveiligen. Dit is dan ook de reden dat wij graag één van onze monteurs bij u langs sturen om kosteloos de mogelijkheden met u te bespreken.

Tegelijkertijd kunnen wij bekijken welke alarm systemen het best passen bij uw situatie, waardoor u zo goed mogelijk beveiligd bent. Zo geven wij u advies op maat en voorkomen wij dat u niet voor verassingen komt te staan.

Meer over ons

Stap 1

Plan van aanpak

Voor de installatie nemen onze monteurs het installatieproces van begin tot eind met u door en bespreken wij uw wensen en behoeften. Als u tevreden bent met ons voorstel dan wordt samen met u een installatie dag gepland. 

Stap 2

De installatie

De monteurs beginnen met de voorbereidingen en installeren het systeem ter plaatste. Tijdens de installatie wordt u op de hoogte gehouden van de vooruitgang en zullen onze monteurs aangeven hoe laat ze verwachten klaar te zijn.

Stap 3

De oplevering

De installatie is afgerond. Onze systemen zijn geïnstalleerd en uitvoerig getest door onze monteurs en alles is netjes weggewerkt. De besturing van het systeem wordt besproken en als u nog vragen heeft worden deze beantwoord.

Stap 4

Weer een tevreden klant

Alles is gemonteerd en het opruimen kan beginnen. Wij vinden het heel belangrijk dat alles netjes achter gelaten wordt. Alle materialen worden opgeruimd en ingeladen. Als dit klaar is feliciteren de monteurs u en kunt u er gebruik van maken.

Installeert u liever zelf?

Indien u graag het systeem zelf wilt installeren, dan kunt u de keuze maken om de montage geheel zelf doen. Wij zorgen er voor dat de apparatuur wordt voorgeprogrammeerd (indien aangevraagd), zo dient u deze alleen zelf op te hangen. Daarnaast moet u ook zelf de kabels aanleggen.

TeamViewer
Komt u er zelf niet uit? Heeft u hulp nodig bij het installeren van een camera- of alarm systeem? Met TeamViewer kan één van onze monteurs u vanaf afstand helpen en een handeling uitvoeren op uw computer.

Meer over TeamViewer