Het kan gebeuren dat het product stuk gaat tijdens gebruik. U kunt dan het product naar ons terugsturen als het binnen de garantieperiode valt. Hierbij is garantie uitgesloten bij producten die defect zijn gegaan door onzorgvuldig gebruik of door een verkeerde installatie door uzelf of een ander bedrijf. 

Als uw retour is goedgekeurd en de producten defect blijken te zijn, dan repareren wij deze binnen 10 werkdagen. Bij een niet te repareren product sturen wij een nieuw product.

Herroepingsrecht

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Bij de aankoop van producten in onze webshop heeft u het recht om deze te ruilen. U heeft 30 kalenderdagen (14 kalenderdagen voor zakelijke klanten) om uw producten bij ons te retourneren. Deze kalenderdagen gaan in wanneer u het product heeft ontvangen. 

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren van uw order (van uw thuis naar onze webwinkel) zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw  herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke of geen restituties worden toegekend bij herroepingsrecht:

  • Producten met duidelijke tekenen van gebruik;
  • Producten die zich niet in de originele staat bevinden, beschadigd zijn of er zijn ontbrekende onderdelen, of andere redenen die niet door onze fout zijn veroorzaakt;
  • Een product dat wordt teruggestuurd na meer dan 30 kalenderdagen (14 dagen voor zakelijke klanten) na levering.

Indien het product niet voldoet, vindt er geen acceptatie plaats. Het retour zenden naar het afleveradres komen voor rekening van de koper. Afhankelijk van het product worden de retourkosten bekend gemaakt. Na de ontvangst van het bedrag wordt het product retour gezonden.

Terugsturen

Voor dat u het product naar ons opstuurt, neem dan eerst contact met ons op via sales@surveillancesupport.com. Bij het retourneren of ruilen van producten dient het ontvangstbewijs of aankoopbon meegestuurd te worden. Wij zullen u op de hoogte houden van de status van terugbetaling na het inspecteren van de producten. Het retourneren of ruilen van een product gebeurt op eigen kosten.