Camerasysteem met installatie en onderhoud

Heeft u interesse in een compleet camerasysteem inclusief installatie voor uw scholengemeenschap, winkel, bedrijventerrein, kantoor of woning? Voor elke situatie hebben wij de oplossing. Bij Surveillance Support profiteert u van de beste service en een camerasysteem die aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Wij hebben keuze uit vele opties zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Ook na installatie staan wij voor u klaar en verzorgen wij graag voor u het onderhoud en verhelpen wij uw storingen.

Beveiligingscamera met een recorder en beelden bekijken op het internet

Bij Surveillance Support adviseren wij u graag over het opslaan van uw beelden. Camerabeelden worden lokaal opgeslagen. Om de beelden lokaal en vooral veilig op te slaan maken wij gebruik van een recorder waarop u de beelden terug kunt kijken op een door ons geleverd besturingssysteem. 

Indien u graag ook de camerabeelden wilt bekijken op het internet dan installeren wij IP-beveiligingscamera’s die aangesloten zijn op een beveiligd computer netwerk. Deze beelden kunt u overal en altijd bekijken middels een app op uw laptop, tablet of telefoon. Op deze manier heeft u altijd toezicht over uw woning of bedrijfspand.

Camerasysteem voor buiten

Als het om beveiligingen gaat met behulp van een beveiligingscamera bieden we voor elke situatie de oplossing - ook voor buiten. Wij weten dat u uw huis of bedrijf altijd wilt beveiligen. Een camerasysteem met beveiligingscamera’s voor buiten biedt de beste beveiliging, omdat een buitencamera inbrekers vaak afschrikt.

Hierdoor verkleint u het aantal pogingen tot inbraak aanzienlijk. Mochten zij toch willen inbreken dan legt een buitencamera dit vast in HD-beeldkwaliteit. Buitencamera's beschikken altijd over een waterdichte behuizing en zijn zo bestand tegen alle elementen van het weer. Wij adviseren u graag over welk soort camera voor buiten bij u past.

Gecertificeerd bedrijf voor het installeren van een camerasysteem

De juiste installatie van een camerasysteem heeft voor ons top prioriteit. Daarom zijn wij gecertificeerd in het installeren en onderhouden van camerasystemen. Dit betekent dat alle camerasystemen die wij installeren en onderhouden aan alle kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor kunt u, indien nodig, aanspraak maken op uw verzekering. 

Wij zijn gecertificeerd door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Dit certificaat stelt hoge eisen aan de bekwaamheid en betrouwbaarheid van onze monteurs. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste partij kiest voor het installeren en onderhouden van uw camerasysteem.

Verschillende merken beveiligingscamera’s

Wij maken enkel gebruik van de door ons geteste beveiligingscamera’s van Hikvsion en Panasonic. De te adviseren camera is onder andere afhankelijk van het doel van de beeldopnames. Wilt u alleen een ruimte bewaken? Dan is Hikvision een goede oplossing. De producten van Hikision springen in het oog wanneer gekeken wordt naar de prijs-kwaliteit verhouding. 

De beveiligingscamera’s van Panasonic daarentegen onderscheiden zich van andere merken door de verbluffende kwaliteit en de kleurechtheid van het beeldmateriaal. Panasonic maakt gebruik van zeer goede camerasensoren en lenzen van de hoogste kwaliteit. Daarom wordt Panasonic vaak gebruikt op plekken waar gedetailleerd beeldmateriaal nodig is, voor bijvoorbeeld gezichtsherkenning.

Een compleet camerasysteem

Uw camerabeveiligingssysteem kan uitgebreid worden met verschillende onderdelen waardoor uw bedrijfspand beter beveiligd is:

- Een bezoekersteller die met behulp van een camera het aantal bezoekers, looproutes, etc. registreert.
- Een beeldscherm bij de ingang, met hierop camerabeelden van ons narrowcasting systeem dat ongewenste bezoekers afschrikt.
- Een koppeling tussen een camerasysteem en een alarmsysteem, zodat de meldkamer live mee kan kijken op de beveiligingscamera’s.

Naast het direct aanschaffen van een camerasysteem is het voor zakelijke klanten ook mogelijk om bij ons een camerasysteem te leasen. Zo kunt u voor een vast bedrag per maand eigenaar worden van een volledig camerasysteem met alle functionaliteiten.

Specialist in camerasystemen

Zoekt u een specialist die een compleet camerasysteem realiseert, inclusief installatie, onderhoud en service? Dan zijn wij uw betrouwbare partner! Wij adviseren u graag over het opslaan van uw beelden en de beveiliging met behulp van een camerasysteem voor binnen en buiten. 

Met onze certificeringen bent u er van verzekerd dat de producten juist worden geïnstalleerd en dat deze aan alle kwaliteitseisen voldoen. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor een camerasysteem en wij nemen graag uw zorgen uit handen. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen