“Alarmsysteem kopen?” 🔔

Dan bent u bij Surveillance Support aan het juiste adres. Door de vele uitvoeringen bieden wij u graag advies aan om uw woning of bedrijfspand optimaal te beveiligen tegen diefstal, vernieling, inbraak of brand. Surveillance Support levert al meer dan 5 jaar deskundig advies aan zowel bedrijven als particulieren, van woonhuizen tot bedrijven die op het hoogste niveau beveiligd worden.

“Installatie” 🧰

Alle alarmsystemen zijn zelf te monteren en te installeren. Wij raden u wel een monteur aan die bij u thuis de camera- of alarminstallatie aan komt sluiten. Een erkend installateur kan de beveiliging op de juiste manier installeren en u bent er zeker van dat de montage juist is. Uiteraard zijn al onze installateurs erkende gecertificeerde specialisten, waardoor u gelijk goed verzekerd bent bij een inboedelverzekering.

“Garantie” ✅

Bij ons ontvangt u standaard 1 jaar fabrieksgarantie waarbij wij garant staan dat uw systeem 24/7 werkt. Mocht er toch iets aan de hand zijn krijgt u de hardware geheel vergoed. Maakt u gebruik van ons onderhoudscontract? Dan heeft u een extra jaar service garantie. Zo bent u er zeker van dat u voor de komende twee jaar bent beveiligd!

“Persoonlijk advies” 👷‍♂️

Heeft u specifieke wensen of dient u aan bepaalde veiligheidseisen te voldoen voor verzekeringen? Onze jarenlange specialisatie zorgt er voor dat wij precies weten wat bij u past. Er is voor iedereen een geschikte inrichting van apparatuur die aan alle beveiligingseisen kan voldoen. Weet u al welk alarmsysteem u wilt? Neem gerust een kijkje in onze webshop, hier kun u direct een bestelling plaatsen.

“Volledige integratie” 📱

Het aansturen van onze alarmsystemen kan op vele manieren, via een mobiele telefoon, het internet of een vaste telefoon lijn. U kunt ook op verschillende manieren gewaarschuwd worden. Via een applicatie op uw telefoon, via sms, met een telefoontje of een geluidsalarm. Onze veiligheidsexperts informeren u graag over al deze mogelijkheden.

“Vrijblijvende offerte” 📬

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u behoefte aan meer informatie? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen hier aanvragen op onze website. Een van de beveiligingsexperts neemt binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Bel +31 10 208 86 of kom in contact met een van onze deskundigen via de chat functie op onze website. Onze beveiligingsdeskundigen staan voor u klaar.

ONZE KLANTEN

Diederik Klopper, Short Stay The Hague/Rotterdam

⭐⭐⭐⭐⭐ - “Onze samenwerking met Surveillance Support is zeer aangenaam. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en denken mee aan oplossingen die bij onze eisen en wensen past. De adviezen hebben ons een gelijkwaardige oplossing gegeven voor aanzienlijk lagere kosten. Wij zijn zeer content met de doorlopende samenwerking met Surveillance Support.”

Paul van Vree, Operations Manager, Celieplant/Bouqetnet

⭐⭐⭐⭐⭐ - “Surveillance Support werkt secuur, snel en professioneel en afspraken worden nagekomen. De medewerkers zijn enorm betrokken bij zowel de apparatuur en installatie en het bedrijf zelf met haar medewerkers. Ze nemen de tijd om onze wensen in kaart te brengen en geven gevraagd en ongevraagd vakkundig advies. Tot slot is ook de service na levering en installatie van hoog niveau.”

Harry van Hengel, Product Specialist, Holland Casino

⭐⭐⭐⭐⭐ - “Surveillance Support is een zeer professioneel beveiligingsbedrijf waarbij deskundigheid over de producten zelf en betrokkenheid bij de klant hoog in het vaandel staan. Ze denken proactief mee en komen met passende en betaalbare oplossingen voor ieder probleem! Ook achteraf blijven ze meedenken en helpen ze om het systeem optimaal te kunnen gebruiken! Surveillance Support is beslist een echte aanrader!”

ONZE KEURMERKEN