Toegangs-Registratie

Bedrijven en instellingen hebben vaak een open structuur. Dit brengt echter met zich mee dat iedereen vrij toegang heeft tot het gebouw. Ook dus ongewenste bezoekers. Met alle gevolgen van dien voor de bedrijfsvoering. Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat uw medewerkers en bezoekers alleen door middel van een controle naar binnen kunnen.

 

 

Pas na verificatie en / of identificatie wordt toegang verleend. De ontwikkelingen in toegangsverlening gaan zeer snel. Veel nieuwe systemen maken gebruik van IP technologie. Hierdoor is het mogelijk om op één toegangscontrolesysteem meerdere locaties aan te sluiten. Het systeem is op afstand te bedienen en integratie met andere bewakingssystemen is mogelijk.

Toegangs-registratie systemen verhogen  het gevoel van veiligheid bij zowel uw medewerkers als bezoekers.

Informeer naar de mogelijkheden of neem contact op voor een vrijblijvend advies.  • Controle over wie, waar en wanneer iemand uw pand betreedt.
  • Bescherming aan uw medewerkers, bezoekers, eigendommen en gevoelige informatie. En biedt tevens extra beveiliging van bepaalde ruimtes in een gebouw.
  • Integreerbaar met tijdsregistratie voor het gemak van datamanagement.