Diederik Klopper, Short Stay The Hague / Rotterdam 

“Onze samenwerking met Surveillance Support is zeer aangenaam. De medewerkers van Surveillance Support zijn erg vriendelijk en behulpzaam, maar bovenal denken zij constructief mee om een oplossing te vinden die het best bij onze eisen en wensen past. De adviezen van de medewerkers van Surveillance Support hebben ons een gelijkwaardige oplossing gegeven voor aanzienlijk lagere kosten en de pro-actieve houding van de medewerkers maakt de samenwerking extra prettig. Wij zijn zeer content met de doorlopende samenwerking met Surveillance Support.”

 

 

 

Paul van Vree,  Operations Manager, Celieplant/ Bouquetnet

“Surveillance Support werkt secure, snel en professioneel. Gemaakte afspraken worden nagekomen, binnen de gestelde tijdsnorm en volgens de afgesproken specificaties.

De medewerkers zijn enorm betrokken bij zowel de apparatuur en installatie, het eigen bedrijf als met de medewerkers van het bedrijf waar zij voor werken.

Dit laatste is echt een pré. Surveillance Support neemt de tijd om de klantwensen in kaart te brengen en komt met een gedegen en betaalbare oplossing en biedt alternatieven wanneer dit nodig is.  Zij geeft gevraagd en ongevraagd vakkundig advies, gebaseerd op jarenlange ervaring bijgelijksoortige bedrijven en organisaties.

Tot slot: ook de service na levering en installatie is van een hoog (kwaliteit)niveau.”

 

 

 

Harry van Hengel,  Product Specialist, Holland Casino

“Surveillance Support is een zeer professioneel camera beveiligingsbedrijf waarbij deskundigheid over de producten zelf  en betrokkenheid bij de klant heel belangrijke aspecten zijn.  Ze denken actief mee en komen met  passende en betaalbare oplossingen voor ieder probleem! Ook achteraf blijven ze meedenken en helpen om het systeem optimaal te kunnen gebruiken!

Surveillance Support is beslist een echte aanrader!”

 

 

 

 

 Andere tevreden klanten van Surveillance Support: