Infra Rood Camera’s

Zoekt u een bewakingscamera met voldoende nachtzicht? En stelt u hoge eisen aan de beeldkwaliteit? Dan zijn infrarood bewakingscamera’s zeer geschikt. Een hoge resolutie en een verstelbare lens staan garant voor superscherpe beelden. Overdag is het beeld in kleur. In het donker leveren deze camera’s een krachtig nachtzicht tot wel 30 meter ver.

 

 

De camera heeft een verstelbare lens waarmee u de beeldhoek in kunt stellen. Wilt u een specifiek deel vergroot bekijken? Dan zoomt u in. Wilt u een groot gebied volledig overzien? Dan zoomt u uit. Bevestig de camera stevig aan de muur. Zodra u de metalen behuizing heeft gemonteerd, draait u de camera gemakkelijk in de juiste richting. De camera is waterdicht. Dat maakt hem geschikt voor buiten. Een beugel beschermt de aansluitingskabel tegen vandalisme.

Met een nachtzicht camera kunt u ook zien wat er in het donker gebeurt. Overdag levert de camera mooi scherp beeld in kleur en zodra het donker wordt schakelen automatisch de infrarood leds aan.

Wilt u liever geen kabels trekken? Kies dan voor een draadloze nachtzicht camera. De nachtzicht camera werkt met een ingebouwde zender, deze zendt de beelden draadloos naar de ontvanger. Op deze manier is een video kabel overbodig en functioneert het systeem draadloos.

Één van de belangrijkste eigenschappen van een infrarood nachtzicht camera is het aantal leds, een camera met meer infrarood leds kan een grotere afstand in het donker overzien.

Wilt u weten welke nachtzicht camera het beste bij uw situatie past? Neem contact met ons op voor het juiste advies.

   • Deze Infrarood camera is gebaseerd op de nieuwste DSP technologie. Met deze technologie wordt een extra compressie van 30-50% gerealiseerd ten opzichte van andere netwerk cameras.
  • De lichtgevoelige 1.3 Megapixel 1/3″ CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde LED’s leveren zelfs in het donker perfecte beelden op.
  • De camera heeft een IP66 waardering, en is daarmee ook uitermate geschikt voor binnen als buiten.